medina skrinja koncerti

Vikend pun događaja u Medinoj Škrinji

SVAKA SRIJEDA … Studentski PARTY
Domaći i strani hitovi u izvedbi našeg residenta MEDIN-og EDIN-a. Njegova akustična izvedba hitova nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a ni žednim. Svaku srijedu PARTY cijene odrađenih artikala.

 

PETAK 20.11.2015. u 19:00h
MEDINA ŠKRINJA u suradnji sa udrugom POLJA KULTURE vam predstavlja književnu večer pod nazivom „Medina čitanka“. Glavna ideja ovog projekta i same udruge Polja Kulture je organizirati i pružiti sadržaje koji se tiču kulture i razvijanja kreativnosti
Vrijeme je za nove književne večeri u Varaždinu! Tu smo da vam dokažemo da književnost nikako nije dosadna. Počinjemo s ciklusom književnih večeri „Medina čitanka“. Naš prvi gost je vrijedan svake pažnje – autor kojeg ćete teško prestati slušati, a kasnije ćete poželjeti još. Bojan Krivokapić gost je prve književne večeri „Medina čitanka“, 20. studenog u 19 sati, pub Medina Škrinja, Juraja Habdelića 4, Varaždin.

 

PETAK 20.11.2015. u 22:00h
Da bi podignuli varaždinsku alternativnu scenu, u srcu grada, u pubu Medina Škrinja će se održati punk/rock koncert kakav već neko vrijeme nedostaje varaždinskoj publici i mladeži. Uz ogroman izbor domaćih i stranih piva u odličnoj pivnici, Fajrunt će ponovno dati sve od sebe da raspleše i razbaca sve mirne i nemirne slušatelje. Uz njih će stajati Republika, koji dolaze čak iz Slavonskog Broda kako bi pokazali kako znaju zabaviti publiku!

 FAJRUNT
 Već znani varaždinski punk/rock bend koji iza sebe ima album prvijenac “Ustani, pokreni se!”. Krenuli su i u snimanje novog albuma čije bi pjesme možda mogle i zasvirati uz pokoje pivo!
https://www.facebook.com/fajruntvz/
https://www.youtube.com/watch?v=bPuKWQrSQ_Y
Republika je do sada objavila tri službena singla za Croatia Records, i to „Nema više vremena“ 
(https://www.youtube.com/watch?v=ObseTDixLpo), objavljen prije nešto više od pola godine, singl 
„Sladak par“ (https://www.youtube.com/watch?v=wFI3hdyz3qg), te najnoviji singl „Ako znaš“ (https://www.youtube.com/watch?v=YN8WsNpqNXg).
https://www.facebook.com/GrupaRepublika/
FREE UPAD @ Medina Škrinja!

 

SUBOTA 21.11.2015.
U prekrasnom ambijentu Medine Škrinje, u subotu,  21.studenog 2015. Ivana Kuzminski i njezina šarenija polovica Jelena Kosić, predstavit će nove unikatne, pune ljubavi i truda oblizeke – nakit Maruška i odjeću Kuzminski Design!
Zato ne propustite modnu reviju JESEN/ZIMA u Medinoj Škrinji.

google+

linkedin